Koffie per seizoen

In alle seizoenen hebben we zin in koffie maar met 30 graden zitten niet veel mensen te wachten op een warme kop koffie. Er is dan ook een perfecte soort koffie per seizoen zodat jij in alle tijden kan genieten van je cafeïne. Natuurlijk kan het per voorkeur verschillen maar hier zijn wat inspiratie soorten koffie zodat je een keer wat anders kan proberen dan alleen een zwarte koffie.

Zomer

Dit lijkt een logische maar hier gaan we natuurlijk voor de ijskoffie. Hier zijn gelukkig genoeg varianten van zodat je meerdere dingen kan proberen. Kijk bijvoorbeeld naar de ‘iced american’ deze is ook perfect voor je koffie op kantoor. Het is een shot espresso met ijswater en ijsblokjes. Lekker simpel en licht voor een warme dag, probeer het ook met een scheutje kokosmelk voor een tropische versie.

Herfst

Het seizoen voor gezellig te kletsen met een vriendin in het leuke cafeetje op de hoek met een grote kop café latte. Je wilt in de herfst een grote mok omdat je zo lang mogelijk wilt genieten en zoveel mogelijk kan kletsen. Kijk hiernaar wat lekkere scheutjes siroop zoals karamel, kaneel of vanille zo geef je je kop koffie net wat speciaals.

Winter

Met de koud komt de trek in een warme chocomel, maar wat als je dit nou kan combineren met je kop koffie. Als je een uitgebreide bedrijfs koffiemachine hebt zul je deze optie misschien al kennen. Ik heb het natuurlijk over de ‘wiener melange’ lekker met een toef slagroom.

Lente

Voor de lente denk ik dat je eigenlijk alle kanten op kan gaan, dit heeft te maken met dat het weer heel veel wisselt en dus per dag kan verschillen kies iets waar jij op dat moment zin in hebt.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *