De lekkerste whisky cocktails

Whisky een geliefde drank onder vele mannen en soms ook vrouwen. Er zijn talloze soorten bourbon, Schotse whisky, Ierse whisky en single or blended. Whisky is voor de drankliefhebber een van de meest gewilde en gewaardeerde dranken. Ondanks dat whisky mixen onder de kenners en liefhebbers een doodzonde is. Zijn er toch mogelijkheden die het benoemen waard zijn. Er zijn namelijk erg lekkere cocktails gebaseerd op whisky.

Manhattan whisky cocktail

Een stijlvolle en klassieker onder de cocktails is de Manhatten. Deze op rye whisky gebaseerde cocktail is voor zelfs de liefhebbers en kenners een heerlijke cocktail. Het is niet de standaard whisky gemixt met frisdrank. Simpel maar zeer lekker en uiterst makkelijk te maken. Geen fan van rye whisky? Experimenteer dan eens met andere soorten whisky.

Recept: Rye whisky, Martini Rosso, Angostura bitters en een cocktailkers

Horse’s neck with a kick

Oke de naam is misschien wat uitbundig maar dat maakt de whisky cocktail er zeker niet minder lekker op. Bij de Horse’s neck with a kick wordt normaal gesproken gebruik gemaakt van een bourbon gemixed met

Recept: Bourbon, Angostura bitters, ginger ale, citroen en ijs

Old fashioned DE WHISKY COCKTAIL

Last but not least is de Old Fashioned. Misschien wel onze all time favorite maar absoluut een top 3 waardig. De old fashioned is een whisky cocktail wat bij de klassieker hoort. Een heerlijke drankje dat het lekkerste is met Bourbon of Rye whisky. Wil je experimenteren? Dit kan! In principe kan de old fashioned met alle soorten whisky. Maar wij drinken hem het liefst met rye whisky.

Recept: Rye whisky, suikersiroop, Angostura bitters, ijs en sinaasappel of citroen

Trek in cocktails maar geen zin om zelf te maken?

Heb je nu trek in cocktails maar geen zin om ze zelf te maken? Dan bestel je ze toch gewoon. Tegenwoordig kun je cocktails bestellen vanaf je bank. Ze worden vers gemaakt en vaak de volgende dag bij jou thuisbezorgd. Hoe tof is dat!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.